Mit érez csikizés közben az, aki nem csikis?
Figyelt kérdés
Olyan is érdekel, aki sosem volt csiklandós, és olyan is, aki "leszokott".2011. júl. 6. 20:34
1/4 anonim válasza:
leszokott :DDD
én leszoktam. csak annyit érzek, hogy piszkálnak, szóval hogy valaki pl az újjával iritálja a talpam, pedig kicsinek ha valaki csikizte a talpam be pisiltem:D
2/4 anonim válasza:
A csikizéssel vigyázni kell, mert ha nem szoksz le róla, nagyon veszélyes következményei lehetnek... Mint a nevetés, ami miatt beállhat a rekeszizmod, vagy még röhögőgörcsöt is kaphatsz. vigyázz vele...
Ha nem vagy csikis és csikiznek akkor egy olyan érzés tör rád, amit hiányérzetnek hívnak, hogy mindenki azt várja, hogy röhögj, a csikisségedre gondolsz - amiről leszoktál - és nevetni fogsz :D Nyáh. :3
3/4 anonim válasza:
Igazából csak azt hogy valaki elkezd matatni a hasamnál és közben reménykedik abba hogy csikisek vagyunk...
4/4 anonim válasza:
Hogy most jól kitol azzal, aki megpróbálja megcsiklandozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!