Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit érez csikizés közben az,...

Mit érez csikizés közben az, aki nem csikis?

Figyelt kérdés
Olyan is érdekel, aki sosem volt csiklandós, és olyan is, aki "leszokott".
2011. júl. 6. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:

leszokott :DDD

én leszoktam. csak annyit érzek, hogy piszkálnak, szóval hogy valaki pl az újjával iritálja a talpam, pedig kicsinek ha valaki csikizte a talpam be pisiltem:D

2011. júl. 6. 20:39
 2/4 anonim válasza:
35%

A csikizéssel vigyázni kell, mert ha nem szoksz le róla, nagyon veszélyes következményei lehetnek... Mint a nevetés, ami miatt beállhat a rekeszizmod, vagy még röhögőgörcsöt is kaphatsz. vigyázz vele...

Ha nem vagy csikis és csikiznek akkor egy olyan érzés tör rád, amit hiányérzetnek hívnak, hogy mindenki azt várja, hogy röhögj, a csikisségedre gondolsz - amiről leszoktál - és nevetni fogsz :D Nyáh. :3

2011. júl. 6. 20:46
 3/4 anonim válasza:
Igazából csak azt hogy valaki elkezd matatni a hasamnál és közben reménykedik abba hogy csikisek vagyunk...
2011. júl. 10. 14:21
 4/4 anonim válasza:
Hogy most jól kitol azzal, aki megpróbálja megcsiklandozni.
2012. okt. 2. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!