Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez most n (agy) baj, vagy...

Ez most n (agy) baj, vagy mással is előfordul?

Figyelt kérdés
Ma vásárolni voltam, és mikor végeztem nem találtam a kocsit a helyén, ahol parkoltam. Körbejártam a parkolót, mondom hátha eltévesztettem a sort, de nem volt meg !!Már majdnem bőgve felhívtam a páromat,hogy ellopták, mikor eszembe jutott hogy nem a mi kocsinkkal jöttem ami kék, hanem anyuéval, ami piros. És én végig a kéket kerestem !!!!
2009. márc. 29. 16:21
 1/10 A kérdező kommentje:
DE olyan is volt már, hogy valaki megkért, hogy várjak valamire, és néhány mp múlva elfelejtettem, hogy én most mi a fenére várok itt???aztán persze eszembe jutott rögtön.
2009. márc. 29. 16:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Ha baj, ha nem az, én bevallom, már velem is előfordult. Mi lecseréltük az autót. Kékről feketére. Amikor a parkolóban kerestem, már a sírógörcs kerülgetett, mire beugrott, hogy nem azzal jöttem, mint amit keresek.

Szerintem inkább viccesen fogd fel, nincs értelme problémázni rajta.

Minden jót.

2009. márc. 29. 16:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már, nincsen semmi bajod. néha én is lehetetlen dolgokat csinálok/kimennek a fejemből dolgok.

ezzel kb minden 3. ember így van.

2009. márc. 29. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Szabad tudni, hogy hány éves vagy? Mi a munkád? Esetleg nem vagy terhes? Csak mert ezt okozhatja az öregedés, és a stressz is.
2009. márc. 29. 16:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez teljesen normális.Lehet hogy kicsit több a gond mostanában,nem tudsz annyira más dolgokra figyelni,ilyen szerintem mindenkivel előfordulhat.

Én a multkor nem találtam a telefonomat,ígyhát megcsörgettem a pároméról.Amint megtaláltam,meglepetten kérdeztem tőle,hogy "mikor hívtál?"

szóval szerintem nem kell aggódni...

6/10 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok: Hidd el! A tesóm a kakaót bevágta a hűtőbe, és után az egész házat felforgatta, mert nem találta.
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Huh, hát remélem hogy ez nem valami betegség mert velem nap mint nap előfordulnak hasonló dolgok.:) Roppant szétszórt vagyok.
2009. márc. 29. 16:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen eljátszom,hogy teleofnáláűs közben vadul matatni kezdek egyiok kezemmel a zsebeimben,a telefonomat keresve.. aztán eszembe jut h épp telefonálok rajta...:D
2009. márc. 29. 16:35
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :))) 28 vagyok, nem terhes, pézügyes és egyetemista.

Velem volt már olyan is, bár ez vizsgaidőszakban volt, hogy pohárba vittem a macskának vizet, a mikróba csak a bögrét tettem be melegedni a cukorral, a kávét bele már nem, és a teát is akartam már a mikró helyett a mosógépbe tenni. Remélem csak dekoncentráltság az oka.

2009. márc. 29. 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi ketten játszottuk el ezt a barátnőmmel, mert elfelejtettük, hogy hova parkoltunk. Ráadásul egy élénkpiros kocsival.... Majdnem egy fél órát kerestük a parkolóban, mire megtaláltuk...

Amúgy normálisnak érzem magam :)

2010. aug. 6. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!