Ez most n (agy) baj, vagy mással is előfordul?
Szia.
Ha baj, ha nem az, én bevallom, már velem is előfordult. Mi lecseréltük az autót. Kékről feketére. Amikor a parkolóban kerestem, már a sírógörcs kerülgetett, mire beugrott, hogy nem azzal jöttem, mint amit keresek.
Szerintem inkább viccesen fogd fel, nincs értelme problémázni rajta.
Minden jót.
Ugyan már, nincsen semmi bajod. néha én is lehetetlen dolgokat csinálok/kimennek a fejemből dolgok.
ezzel kb minden 3. ember így van.
Szerintem ez teljesen normális.Lehet hogy kicsit több a gond mostanában,nem tudsz annyira más dolgokra figyelni,ilyen szerintem mindenkivel előfordulhat.
Én a multkor nem találtam a telefonomat,ígyhát megcsörgettem a pároméról.Amint megtaláltam,meglepetten kérdeztem tőle,hogy "mikor hívtál?"
szóval szerintem nem kell aggódni...
Köszi a válaszokat :))) 28 vagyok, nem terhes, pézügyes és egyetemista.
Velem volt már olyan is, bár ez vizsgaidőszakban volt, hogy pohárba vittem a macskának vizet, a mikróba csak a bögrét tettem be melegedni a cukorral, a kávét bele már nem, és a teát is akartam már a mikró helyett a mosógépbe tenni. Remélem csak dekoncentráltság az oka.
Mi ketten játszottuk el ezt a barátnőmmel, mert elfelejtettük, hogy hova parkoltunk. Ráadásul egy élénkpiros kocsival.... Majdnem egy fél órát kerestük a parkolóban, mire megtaláltuk...
Amúgy normálisnak érzem magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!