Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy majom vagyok?

Lehetséges, hogy majom vagyok?

Figyelt kérdés

Lehetséges hogy majom vagyok?

Lehet az hogy majom vagyok?Az érzékjszerveim kifinomultabbak a többi emberénél.A lábujjaimmat tökéletesen tudom egyenként mozgatni,sőt,még egy ceruzát is képes vagyok felemelni.Szőrösebb vagyok egy átlagos embernél,és a füleim is szétállnak.Történt egy olyan eset.hogy a barátnőmet egyszer csak ok nélük el kezdtem bolházni.Gyakran felemelem a kezemet,ezután megszagolom a hónajjamat , és büdösebb mint másoké…állat szagú.A botot kitünően használom hangyászásra. Amikor az állatkertbe voltam, egy majom rögtön kiszúrt magának ,nekiment az üvegnek,és elkezdett nekem udvarolni. Kötelet mászni kitünően tudok, és reflekszből igen gyakran utánozok embereket. Lécciike ne nevessektek ki,ez most tök komoly tényleg…előre is köszi a komikat.

2011. júl. 4. 20:40
1 2
 1/11 anonim válasza:
neeeeeeeeeeee : DDDDDDDd
2011. júl. 4. 20:45
 2/11 anonim ***** válasza:
majom vagy
2011. júl. 4. 20:48
 3/11 anonim válasza:
.. öm.. lehetséges..h búza..vagy :PP
2011. júl. 4. 20:49
 4/11 A kérdező kommentje:
ez nem vicces :/
2011. júl. 4. 21:08
 5/11 anonim válasza:
nem hát..xD
2011. júl. 4. 21:11
 6/11 anonim válasza:
ősember vagy^^..xD
2011. júl. 4. 21:15
 7/11 A kérdező kommentje:
nem szeretnék semmi féle azparán vagy hasonló oldalakon szerepelni... köszönöm ! -.-:S
2011. júl. 4. 21:17
 8/11 anonim válasza:
szóval erre megy ki az egész.. azthittem csak unatkozol
2011. júl. 4. 21:21
 9/11 A kérdező kommentje:
nemértem miért kell bántani az embert, mikor komoly szerepe van az életemben ... és lehet, hogy segítségre szorulok... :(
2011. júl. 4. 21:26
 10/11 anonim válasza:
nem bánt senki, hülyeséget írtál.. ilyen nincs !..
2011. júl. 4. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!