Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez törés vagy zúzódás? El...

Ez törés vagy zúzódás? El kell mennem röntgenre? (többi lent)

Figyelt kérdés

ráestem a vállamra, és most nem tudom felemelni a karom rendesen, kb csak 30 centiig megy fel. viszont ha a másik kezemmel rásegítek, megfogom a karomat, és úgy emelem fel, akkor felmegy gond nélkül és nem is fáj. nincs semmilyen kék-zöld folt, nem is duzzadt meg.

mikor várható gyógyulás? és ha nem javul, mikor kéne röntgenre mennem?

2011. júl. 4. 10:04
 1/2 bix ***** válasza:
nem sanszos hogy törés, de rá kéne nézetni, a váll az elég szenya tud lenni, én ráfeküdtem egyszer egy kocsira biciklivel, kihajtott elém teljesen szabálytalanul, megnézték, azt mondták hogy semmi, de teremben cirka 1 éve szívok vele elég rendesen, pár gyakorlatot nem tudok megcsinálni miatta, és valszeg soha nem is fogok tudni...
2011. júl. 4. 10:09
 2/2 A kérdező kommentje:
hmm, az "jó"... én is bringával estem a vállamra, elég kellemetlen most. szóval akkor egyhamar nem várható gyógyulás?
2011. júl. 4. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!