Mikor fog megkeményedni a bőr az ujjamon?
Figyelt kérdés
Egy napja kezdtem gitározni, könyvből tanulok, le se bírom tenni. Viszont az ujjaim már nagyon kivannak... A lehető leggyorsabban bőrkeményedést akarok. Mivel tudnám felgyorsítani a folyamatot? Minél többet játsszak, vagy ne vigyem túlzásba? Segítsetek légyszi :)2011. júl. 2. 13:11
3/4 anonim válasza:
attól, hogy pengetőt használ, az akkordokat még valahogy le kell fognia...-.-
Én hallottam olyat, hogy folyékony ragasztót kell tenni az ujjaidra, és úgy nem fáj..hát én kipróbáltam, de vhogy nem jött össze..(de hátha neked igen..)
Játssz csak sokat, még két hét múlva is fájni fognak az ujjaid.. De ha nem játszol, akkor meg sosem lesz megkeményedve..
Nekem így lassan 2év után már elég kemény...de ha sokat játszok, még mindig megérzem..(igaz, nekem fémhúrosom van..)
Sok sikert! :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) és az nem baj, ha már ilyen kékes-lilás színe van? különben tökmindegy, úgy is játszok...
2011. júl. 2. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!