Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 20 éves lány vagyok. Túl eres...

20 éves lány vagyok. Túl eres vagyok, mit tudok ellenük tenni?

Figyelt kérdés
A mellkasomon megy végig egy nagy ér(nem áll ki)köldökömtől a mellemig. Aztán van egy tucat a kezeimen.a karomon,a lábamon és még az arcomon is pár,egyik sem áll ki de látszanak.Fehér vagyok ugyan,de napbarnított,ettől függetlenül látszódnak,a nyakamon is vannak..nem olyan sok,de egyre több -.- .A dédnagyapám volt ilyen...de én nő vagyok.. =( Venoruton meg lioton meg társai nem tüntetik el.
2011. jún. 30. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem is eres,nem tudsz mit tenni
2011. jún. 30. 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Vékony bőrű vagy.

Nekem is ilyen. A fejemen is kilátszik az összes ér, nemcsak máshol.

2011. jún. 30. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Adjál belőle! :))

Nekem szinte csak a kézfejemen látszik 2-2 vékonyka kis ér, és ennyi, sehol máshol nem látszik.

Vérvételkor kész szenvedés hogy vénát találjanak. Pedig nem vagyok túlsúlyos sem, szóval semmi sem fedhetné el az ereimet.

2011. jún. 30. 15:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Mikor jössz érte?:D

Áhh nem tudom,lehet a sportolás miatt vagyok ilyen,ha híznék eltűnnének?

2011. jún. 30. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Mennyire vagy vékony?

Amúgy lehet hogy közrejátszik a sport, de inkább a genetika.

Én is sportolok és még sem vagyok eres, szerintem sosem leszek az, mert Anyunak még annyi ere sem látszik, mint nekem.

2011. jún. 30. 17:04
 6/6 A kérdező kommentje:
172cm 55kg.Nagyon erős vagyok,többször fel tudom húzni magam,de a mellkasomon meg a fejemen akkor sem indokolt,szerintem. De az eresség az olyan férias :S
2011. jún. 30. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!