NAGYON SÜRGŐS! KULLANCSCSÍPÉS?
Ma hazajöttem és azt vettem észre, hogy van egy piros, pici duzzanat a kézhajlatomban. Piros kicsit nagyon pici, gyöngyszemnyi. Nem viszket, nem vettem észre kullancsot. Ennyi volt. Nem viszket, csak ha megnyomom fáj. Nem találkoztam kullanccsal.
Ilyenkor mivan? Bennem van még, vagy már elhagyta a bőröm? Vagy ez nem az? Nem tudom.
Nézegettem képeket, egyikse volt olyan, mint az enyém. Kivéve egy, de az nagyobb volt sokkal. Ötlet?
Nem valószínű, hogy kullancs lenne, az nem szokott csak úgy kiesni, erősen kapaszkodik. Nem is mászik beléd, csak beléd harap és a rágójával erősen tartja magát. Szóval ha kullancs lenne, biztosan találkoztál volna vele.
Hogy pontosan mi csípett meg,azt így látatlanban nem lehet megmondani.
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat. Kicsit megnyugodtam. Csak azért voltam nagyon ideges, mert egyik bnőm ebbe halt meg, mármint kullancscsípésbe. Elkapta az egyik betegséget, amit a kullancs terjeszt.
Egyébként közben mások is mondták, hogy nem az.
Remélem csak valami allergiás kiütés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!