Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ízületi fájdalom (minden...

Ízületi fájdalom (minden előzmény nélkül) mitől lehet?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, sosem volt hasonló gondom. Nem dohányzom, egészséges életvitelem van.

Tegnap reggel arra ébredtem, hogy a lábamban és a kézfejemben fájnak az ízületeim, illetve eleinte csak kényelmetlen érzés volt, ma estére fájdalommá erősödött. Mint amikor anno a várandósság alatt elkezdtem vizesedni és megdagadtak a bokáim, csak most dagadás nélkül... nehezen "járnak", merevebbek, de nincs dagadás és semmi egyéb külső tünet.

A lábfejemben, a bokámban, a térdeimben érzem főként, illetve a csuklómban-kézfejemben és az ujjaimban is, de a lábamban rosszabb. Annyira erőtlen vagyok, hogy pl egy kupakot lecsavarni is igen nehézkes és kellemetlen...

Mi lehet ez? Mit tudok tenni?

(kipróbáltam és nem a borogatás sem tűnt használhatónak)

2011. jún. 27. 22:05
 1/1 neewollah ***** válasza:
Reumatológushoz kéne elmenni,mert ilyen sok izültet érintő betegség lehet autoimmun betegség
2011. jún. 28. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!