Narancsbőr 13 évesen?!?!
totál narancsbőrös vagyok,pedig 167 cm ,és 50 kiló alatt vagyok.
mit lehet ellene tenni?
170 vagyok és 55kg nekem is narancsbőröm van :(
Krémmel nem mész semmire, csak egészséges kajákkal és sok mozgással tudsz tenni ellene.
22/L
Mozogni és egészségesen étkezni. A műkajákat, műitalokat száműzd az étrendedből. Sokkal többet számít, mint a kilók. Én közel 80 kiló vagyok jelenleg sajnos 165 centihez, de mivel egészségesen étkezem, szinte semmi narancsbőröm nincs! Na jó, ha összenyomom a bőröm, akkor sejteni lehet, hogy már kezdődik valami, de alaphelyzetben egyáltalán nem látszik.
Ja és igyál sokat! De csak sima vizet, ne üdítőket és rokonait!
én 15 vagyok kb 50 kilo 168 cm. Én is flefedeztem a fenekm alatt ... megilyedtem én is de rájöttem h nm olyan vészes ...és elhatároztam h elkezedek futni , görkorizni ja és úszni ettől csak nem lesz csúnya a fenekem.
Te is csinálj vmi testmozgást szabadidődben ,,mikor unatkozol..:D
Sejttetűk.
Hát igen a junk food. Ha a képen lévőket kihagyod mostantól, és mozogsz akár csak heti négy-öt órát.
Egy éven belül a te kordban tükör sima bőröd lesz.
És akkor nem "hányni" fogna a srácok, hanem meg puszilni akarják majd a popód. Az úszás például, jó mozgás rá.
pie* nálunk nem pite hanem sütik. Ők azt keveset esznek.
És sem milyen mirelit, fagyasztott kaját.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!