Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A könyököm nem bírom kihajlíta...

A könyököm nem bírom kihajlítani, mivel tudnám segíteni?

Figyelt kérdés
Konditeremben megerőltettem szerintem, és már tegnap óta, főleg a bal kezem alig bírom kihajlítani. Ha erőltetem úgy sikerül, egy ideig akkor jó is. Nektek is volt már ilyen, vagy mennyi ideig? Izomláz következménye ez szerintem :(
2011. jún. 26. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre kenegesd egy kis Flector vagy Diclac géllel és pihentesd. Ha nem múlik, fordulj orvoshoz!
2011. jún. 26. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a hasizmommal volt így. 1 hétig nem birtam rendesen kiegyenesedni, annyire bedurrant a hasizmom. 1 hét és rendbejössz, de addig is ne erőltesd. A Sportkrém tényleg segít!
2011. jún. 26. 11:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi segítségeket! :D Flector-t találtam itthon, bár előtte bekentem egy másikkal, meg tornáztattam kicsit, és jobb lett kicsit :)
2011. jún. 26. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Én két hétig jártam így dolgozni. Még jó hogy semmit nem kellet akkoriban csinálnom csak ülnöm egy széken.

De hülyén néztek rám, az tény. Derékszögnél kijjebb nem hajlott a kezem.

Két hét után egyik napról a másikra elmúlt, mintha soha sem lett volna baja.

2011. jún. 27. 01:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Az nem jó :S Elég rossz így vele lenni, én tegnap kentem Flectorral, meg próbáltam hajlítani és estére jó lett, most már kibírom hajtani rendesen :D Köszönöm mindenki segítségét! :D
2011. jún. 27. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!