Kicsicsillag93 kérdése:
Félek hogy mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Minden nap fáj meg zsibbad a balkarom,olyan érzést érzek mint 100 tü vagy ehez hasonló meg fojton alig akarok levegöt kapni ez egy hete van kb és nem tudom hova forduljak voltam már pánik beteg is de nem tudom hogy azz jöhetett e vissza?hányingerem is sokszor van aludni is nehezen tudok egyszerüen borzasztó érzés de mindig is a balkarom fájha valaki tidja akkor mondja már meg mi lehet a gond??2011. jún. 25. 17:24
1/9 anonim válasza:
Nem tudom de velem is ugyan ez van csak én a lábamban is szoktam érezni és szédülök meg valamikor hányok is. :S mellkasom is szokott fájni. én Voltam kardiológián ott azt mondták, hogy minden rendben a szívemmel.
2/9 anonim válasza:
nem lehet hogy elzsibbad a karod?Vagy tán elalszod?Ez is lehet baj! A hányinger a melegtől (talán)
Tanács: igyál sok vizet!
3/9 A kérdező kommentje:
Nem szoktam elaudni,vagy ha mégis akkor érzem ..de ez teljesen más érzés nem olyan.Gondoltam már arra is hogy valami más problémátol is lehet mert olyan is szokott lenni hogy majd kicsattanok az örömtöl két perc mulva meg rám jön olyan halálfélelem hogy sírok..
2011. jún. 25. 17:37
4/9 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Akkor ez pánik betegség. Menj el pszihiáterhez (remélem jól írtam) kezeltesd ki mert ez csak rosszabodni fog. Tapasztalat. Jobbulást Neked is
5/9 A kérdező kommentje:
Köszön :)
Ez meg nyugtatott.:)
És még annyit szeretnék kérdezni hogy akkor valószinű hogy az miatt lehet az is fojton azt képzelem hogy infaktusom lessz?
2011. jún. 25. 17:46
6/9 anonim válasza:
Igen. Én is folyton azt érzem és olyan mintha állna meg a szívem. Légszomjam szokott lenni stb. De azért azt is tanácsolnám, hogy a házi orvosodtól kérj beutalót kardiológiára és ha ott minden rendben lesz akkor irány a pszichiáter. :) Nem vagy egyedül vele :) a pánikbetegség igen ijesztő mert nap mint nap átélem én is, de az orvosok azt mondták, hogy bajom nem lehet csak rosszabbodni fog az élet minőségem :(
7/9 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy jók lesznek az eredményeid akkor kezdj el sportolni :) leköt és egészségesebb leszel :) 19 éves srác vagyok és én is pánik beteg vagyok :( rögtön kevertem én is valami szívbetegséggel. De ha halálfélelmed van akkor ez 100%-ig pánikbetegség. Gyógyulgass :) és nyugalom :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget!..pusy..niki
2011. jún. 25. 18:00
9/9 anonim válasza:
Szívesen :) egyél sok B vitamint mert az nyugtató hatású. És ha gyógyszert is akarnak írni akkor kérdezd meg az orvost, hogy homeopátiás nyugtatót nem kaphatnál? Mert ne tömd tele magad xanax-al mert nekem is azt írták és pár nap múlva azt se tudtam ki vagyok. Menj el úszni az jót tesz a szívnek is :) és kösd le magad, ha van kutyád foglalkozz vele és legyél sokat a barátaiddal az nekem valamennyire bevállt :) Puszi. Rolcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!