Szerintetek még nőni fog a testmagasságom?
Figyelt kérdés
jövőhéten leszek 15 éves és 171cm vagyok, 2 évvel ezelőtt az osztályban a legmagasabb voltam de most az akkori alacsony gyerek is akkora már mint én, sőt van aki sokkal magasabb is.Nemv vagyok a legalacsonyabb de már az évfolyamból a több mint a fele diák magasabb. 3 évvel ezelőtt kezedtem el nagyon sokat nőni a nyáron, de most már keveset növök eléggé.Tudom még nőhetek csak egy nagy problémám van hogy az szüleim se magasak, anyukámnál már 1 fejjel magasabb vagyok, apukám meg kb. 176 cm.Általában akkora szokott a gyerek lenni mint a szülei, de van egy ismerősöm aki 185cm és a szülei kissebbek mint az enyémnek.A válaszokat előre is köszi.2011. jún. 25. 13:45
1/6 anonim válasza:
Fogsz még nőni.
184 cm vagyok, 18/F. Még én is nőhetek 1-2-3 cm-t.
2/6 anonim válasza:
nyugi 15 vagy csak még nősz lassabban
3/6 anonim válasza:
~18-19 éves korunkig növünk..
(nem vagy/leszel alacsony, ez már látszik)
4/6 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok
Általában 20-22 éves koráig magasodik az ember, 25 éves koráig fejlődik más szempontból.
5/6 A kérdező kommentje:
uhh,nagyon megnyugodtam, kössz mindenkinek , tényleg kössz ;)
2011. jún. 25. 14:37
6/6 A kérdező kommentje:
alig raktam ki pár perce a kérdést és már 3-an segítenek :) kössz még 1x
2011. jún. 25. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!