Miért akkora tragédia, hogy fehér a bőröm?
Nem vagyok szőke, mégis nagyon fehér a bőröm és lebarnulni sem tudtam soha, csak leégni. Viszont anyukám meg a nagynéném évek óta azzal kerget az őrületbe, hogy tavasszal járjak szoláriumba, nyáron meg napozzak. Nem értik meg, hogy nem akarok. Nem csak azért, mert úgysem leszek barna, hanem mert káros. Felforr az agyvizem, mikor anyukám a legnagyobb hőségben, délután egykor, mindenféle naptej nélkül kifekszik az udvarra. Most meg panaszkodik, hogy ráncos... Azt persze nem fogja fel, hogy miért. Mondtam már neki szépen, hogy legalább 4 óráig várjon, de nem érdekelte. Mondtam csúnyán, még le is idiótáztam, de mintha a falnak beszélnék.
Miért ilyen "eszetlenek" az emberek? Őket is csak az érdekli, hogy mit mondanak mások. Nemsokára megint kezdődik majd a szekatúra, hogy hogy nézek ki a fehér lábaimmal... És? Ha valakinek nem tetszik, ne nézzen rám. Különben sem szoktam miniszoknyát vagy nagyon rövid nadrágot hordani. Én nem fogok senki kedvéért változtatni ezen, de anyukámmal mit csináljak? Mutassak neki bőrrákosokról készült képeket, vagy mi?
Jól látod, tényleg nem ajánlatos úgy barnulni, mint Anyukád. És el kellene fogadnia, hogy neked nem fontos a barnaság.
Ha tudok ajánlani valamit, az a barnítós testápoló. Nem káros, egyszerű használat. Próbálkozz vele Anyudnál, akár ajándékba adva is! Hátha te is rákapsz :)
Azt már kipróbáltam, de annyit kellett kenegetni, hogy meguntam.:)
Felőlem barnulhat, ha akar, de ne így..., mert ez nagyon durva, amit művel. Mindig azt mondja, hogy ez a pár alkalom nem számít, pedig a bőr nem felejt. Mondtam neki, hogy nem fogom később, a harmincas éveimet azzal tölteni, hogy a rákos anyámat ápolom, erre megsértődött... Pffff.
Mutasd meg anyukádnak ezeket a válaszokat, szerintem senki nem fog olyat írni, hogy: "de igaza van anyudnak, a fehér bőr ronda és neked azonnal napozni kell, meg szolizni!" :):):) Micsoda marhaság, hogy emiatt cseszeget, állj a talpadra és beszéld meg vele, hogy egyszer és mindenkorra szálljon le a napozás témáról! Neked nincs rá igényed,kedved, időd, és a legkisebb körmöd alatt lévő piszok is fontosabb annál, hogy "szép barna" legyél, ami úgysem fog bekövetkezni!
Én sem napozok! :):):)
De engem nem cseszeget senki! :)
És még!
Én amikor napozós emberekkel "vitázom" mindig azt szoktam mondani: Látjátok még a birkákank is több eszük van, ha van egy fa a mezőn, mindegyik aláfekszik az árnyékba, hogy ne süsse a nap!!!! :) (a lovak,tehenek és legtöbb más állat is ezt teszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!