Sztetek ez normális hogy 30%os fütyülős páleszt kb úgy iszom mint az üdítőt?
nah, túloztam
de tényleg elég fura hogy mikor a másik azt mondja hogy ez rohadt erős akkor én még egy-pár adagot letolok
aztán persze utána egy jó fél órával meg érzem h a fejembe szállt. nagyon messze vagyok még így is attól hogy dülöngéljek
de kb nem csináltam ezért semmit. olyan ritkán bulizok, csak néhány helyen(osztálykirándulás, vagy haverok meghívnak), de ez a péntek esti dolog nagyon messze áll tőlem
meg egyáltalán jó ez ha jól birom?, elvégre többet kell fizetnem az italértXD.. vagy így menőbb csávónak tűnök a többiek szemében?:D
:D
oksa
1. vok
igaz több ital kell hozzá ami több pénzt jelent, de legalább nem leszel túl hamar ittas ahogy az előttem szóló írta :D
Minél többet iszol, annál kevésbé fogod bírni egy idő után, mivel a májad szép lassan tropára megy. :D
Amúgy meg alkati kérdés, de zömében inkább bebeszélik maguknak az emberek. Meg ugye nem mindegy, mennyi ilyen-olyan enzim van a szervezetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!