Hívtak vissza benneteket a tüdőgondozóba tüdőszűrés után? És miért?
Figyelt kérdés
Annyira ideges vagyok, voltam tüdőszúrésen, most meg kaptam levelet, hogy menjek vissza. Úristen, mi van ha valami nagy a baj???Annyira félek.2011. jún. 20. 14:51
11/12 anonim válasza:
És kedves kérdező hol marad a visszajelzés? Remélem minden ok. Más is lehet hasonló cipőben, ha már kiírtad a kérdést oszd meg a tapasztalatodat.
12/12 anonim válasza:
biztos lesz még itt olvasó, aki első ijedtében nem tudja mi van. Engem is visszahívtak, két hetes időpontot kaptam. Egész jól bírtam, de utolsó nap már tiszta ideg voltam. Szerencsére semmi komoly.
Egy több mint 20 évvel ezelőtti balesetem nyomait fedezte fel a tüdőmön, gyakorlatilag egy heget. Kereste a magyarázatot, mert a röntgenről nem derült ki egyértelműen mi az. Lényeg, hogy semmi komoly, bár az érdekes, hogy a balesetem óta számtalanszor voltam már tüdőszűrőn és még soha nem zavart ez egy dokit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!