A kullancs kimegy magától az emberből?
Figyelt kérdés
Péntek délután sétáltunk, egyszer enyhe viszketésszerűt éreztem hátul a lábszáramon. Odanyúltam, éreztem egy kis pöttyöt, varra emlékeztetett. Pár órán keresztül éreztem mikor oda nyúltam, aztán nem, Másnapra elkezdett viszketni a helye, bepirosodott, és feldagadt, de csak mint egy szúnyogcsípés nagyságon. Az a kis pont lehetett kullancs?2011. jún. 19. 18:22
1/3 anonim válasza:
A kullancsot nem érzed ha beléd mászik, maximum ha egy érzékenyebb idegszálon megy végig. A kullancsot általában látással, vagy tapintással veszed észre, vagy mások veszik észre rajtad. Valószínűleg megcsípett valami.
2/3 anonim válasza:
A kullancs nem mászik ki belőled, nem az a célja, hogy megcsípjen, hanem az, hogy alaposan megszívja magát vérrel, ehhez pedig huzamosabb időre van szüksége.
3/3 anonim válasza:
A kullancs csak akkor "mászik ki" magától a bőrből, ha már teleszívta magát vérrel, ez viszont napokig eltarthat, és ezalatt akár akkorára is dagadhat,mint egy borsószem, vagyis igen nehéz nem észrevenni. Szerintem sem kullancs volt amit éreztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!