Mitől jött ki rajtam hirtelen ennyi anyajegy?
Ilyen rövid idő alatt talán inkább szeplő szerű pigment foltok jöhettek elő, nem anyajegyek. Rajtam is van már számtalan anyajegy, de ez sok év alatt alakult ki, sajnos többszöri leégés után. Emellett megjelennek a barna kisebb-nagyobb foltok is rajtam, az idő múlásával egyre több.
Egy bőrgyógyászati szűrést azért megér, menj el, nézesd meg őket. Ha a napra ilyen hevesen reagál a bőröd, akkor pedig érdemesebb kerülni a napozást. Saját tapasztalatom alapján tanácsolom. Szép ugyan a lebarnult bőr, de mérlegelni kell, hogy nem túl hosszú ideig tartó barnaságot szeretnénk-e, vagy pedig pöttyökkel, foltokkal tarkított, korán ráncosodó, öregedő bőrt. A rosszindulatú elfajulásról már nem is beszélve.
Volt bárányhimlőm. :P
Érdekes, mert eddig ez nem volt probléma. Sok anyajegyem van (ami tényleg az), de nagyon ritkán jött ki 1-1 új. Most ezek a kis "szeplők" szaporodtak csak el... Bőrdokira gondoltam én is, de csak 2 hét múlva lesz rá lehetőséget, gondoltam itt utána kérdezek. Köszi a választ!
Mindenesetre addig se napozz!
Az, hogy idáig nem jelentkezett ilyen - nem jelenti azt, hogy ezután se fog!
Tudom nagyon régi kérdés..
Ugyanebben vagyok most, folyamatosan jönnek kis pici apró pontok.
Mi lett azóta?
Abbamaradt?
Nálam is hasonló a helyzet. Rengeteg apró kis piros/barna petty főleg a felkaromon.
Mi lehet ez? Valakinél kiderült már esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!