Ez mitől lehetett? (Durva)
Figyelt kérdés
Egyik nap feküdtem a szobámba,majdnem elaludtam,simán elvoltam lazulva,és nem csináltam semmit,és olyan volt,mint a korházokban az a elektrosokk,hogy igy feldobja magát az ember.Mitől lehetett ez?Hogy lehet mégegyszer ilyet csinálni?:D2011. jún. 17. 15:22
2/5 anonim válasza:
Ilyen velem is volt már , volt hogy olyat álmodtam hogy mentem mentem leléptem a lépcsőröl és arra kelek hogy rángok egyet , meg volt olyan is hogy csak fekszem és magától pl ugrik egyet a lábam :D
3/5 anonim válasza:
A szíved lelassul és az agy megmozdítsa a lábad hogy verjen rendesen a szíved mert nagyon lassan vert és az agy ezt veszélynek észlelte :)
4/5 anonim válasza:
ha ez nem volna szo szerint halalra aludnad magad
5/5 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen, én tökre megijedtem :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!