Kovalenko Klinikáról vélemény?
Én is terveztem még régebben hogy megyek, de végül inkább a Feldenkrais módszer mellett döntöttem és nem bántam meg :)
Naszóval. Tapasztalat: Nagyon kedvesek, szimpatikusak. Elég nagy rutint láttam a kivizsgálásban és a diagnosztizálásban.
Nekem az első kezelés is hozott már egy kis javulást, jövő kedden kell visszamennem, addig pedig kaptam "házi feladatot" Szorgalmasan csinálom is. A többit majd az idő hozza, de bízni kell benne az már fél siker :) ez mindennel így van. De ha lenne még kérdésed nyugodtan írj.
Írhatnál róla, hogy mennyi ideje tartó és milyen panaszokkal mentél el, és mit, hogyan diagnosztizáltak, és milyen kezelést kaptál...? részletesen érdekelne, ha van kedved leírni...
köszi!
5 hónapja el nem múló jobb karba, vállba kisugárzó égő fájdalom, volt hogy aludni sem tudtam és zsibbadtak az ujjaim. Végigjártam mindent reumatológia, neurológia, ortopédia. MRI ki mutatta, hogy 3 nyaki csigolyám közt lapos előboltosulás látható, sérv nincs, de az szerintük nem okoz tünetet. A végén pszichiáterhez küldtek, aki javasolta, hogy menjek el egy alternatív gerincgyógyítóhoz, mert mentálisan a sok orvoshoz járás miatti aggodalmon kívül nem lát bajt.
A drnő vizsgált meg, ő azt mondta, hogy gyulladásban van az izom valami régi vírus, vagy baktériumfertőzés miatt. Arra adott természetes anyagokat, és megszúrkált, kiropogtatta fájdalommentesen a nyakamat és azt mondta, hogy ha lement a gyulladás, akkor tornázni kell, de addig nem szabad. Elküldött panoráma rtg-re. Góckutatás. Most annak várom az eredményét és csinálom a kúrát.Az érezhető volt a kimozgatás meg az akkupunktúra után, hogy már kevésbé fájt. De majd 2-3 kezelés után tudnék konkrétabb véleményt mondani :) Doktornő annyit mondott, h kb annyira lesz szükség
Jobbulást!!!
Háát őszintén szólva többet vártam. A doktornő jó volt, de hozzá nem lehet bekerülni... A továbbiakban az alkalmazottak "foglalkoznak" a sima emberrel.
A 2. kezelés után javulnom kellett volna. Nem így lett, de azért összeségében 22000 Ft-ba került, ami 2 nap könnyedségbe került, de ez is max a dr-nő érdeme.
Azt hiszem másmerre kéne mennem.
Mindenkinek jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!