Véres váladék és fura érzet az orrban, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Napközben mostanában mindig azt érzem, hogy fika van az orromban, de nincs, mert mindig megnézem. Csak olyan érzésem van, és ez nagyon feszélyez. Aztán mostanában gyakrabban kell orrot fújnom, és a végén már mindig véres ez a váladék... Egyébként nem vérzik az orrom, csak a takony véres..(bocsi a kifejezésért). Szerintetek mitől lehet ez?? Esetleg vmi allergia, vagy mi lehet?2011. jún. 16. 00:27
1/4 anonim válasza:
Bocs a kifejezésért,de nem drogoztál mostanság? Attól lehet simáán :)
2/4 anonim válasza:
Az, hogy érzel valamit az orrodban, lehet valamilyen duzzanat - nyálkahártyaduzzanat allergiától, orrpolip, ezek azért elég gyakoriak. szerintem nézesd meg orvossal.
3/4 A kérdező kommentje:
nem drogoztam:O
milyen orvoshoz menjek?? a háziorvos nem jó, ugye?
2011. jún. 16. 10:27
4/4 anonim válasza:
De, kezdetnek ő is jó, sőt lehet ő kell, mert ha jól tudom, akkor már a fül-orr-gégészetekre is kell beutaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!