Kiderült hogy barátomnak kezdödö depresszioja van és kapott rá gyogyszert! Nagy baj ha valaki gyogyszert szed?
szia! Nekem is voltak ilyen gondjaim...majdnem egy hónapig nyugtatón éltem, majd szépen csökkentették az adagomat. Az túlzás, hogy már jól vagyok teljesen, de gyógyszermentes! Sok törődés kell neki és érezze, hogy mindig ott vagy ha szüksége van rád!
Mióta párommal vagyok, már nem is voltak tüneteim.
A pszichiátriai szerek közül vannak olyanok, amikre könnyen rászokik az ember, s van, amik nem okoznak függőséget. Elöbbit csak nagyon indokolt esetben adják, utóbbitól nem lesz gond.
A gyógynövényeknek az a baja, hogy nem tudjuk, hogy milyen koncentrációban tartalmazza a növény az adott hatóanyagot, s nem tudja az ember megfelelően dozilálni.
Szerintem ha enyhe depresszióban szenved, akkor pszichoterápiára is eljárhatna, s lehet, hogy nem kéne gyógyszer, de itt hosszabb a gyógyulási folyamat, s a betegnek kell tennie és akarnia önmagáért. Sokszor ezt a lehetőséget fel sem vetik az orvosok az időhiány miatt, nektek kell keresni szakembert, vagy kérdezzétek meg, aki felírta, hogy tud-e ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!