Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van ez ájulásnál?

Miért van ez ájulásnál?

Figyelt kérdés
A filmekben ha valaki elájul simán feltudják őt emelni. Ez a valóságban is igy van? És hogylehet hogy simánfeltudnak emelni valakit? Ilyenkor könnyebb őt felemelni?
2011. jún. 15. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:

azért, mert az film :)

a valóságban szerintem még nehezebb is egy elhagyott testet emelni, mint amikor valaki tartja magát.

2011. jún. 15. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:

A filmekben nem igazából ájul el a szereplő, csak megjátssza, tehát nyilván máshogy van, mint a valóságban.Gondolom, a színészek megtanulnak valamilyen fogást, amivel könnyebben feltudják emelni az embert.

Ha igazából ájul el valaki, akkor nem muszáj felemelni, eég csak kényelmesebb helyzetbe segíteni, vagy ha veszélyes helyen esett össze, akkor arrébb húzni és vigyázni rá, amig magához nem tér.

2011. jún. 15. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
a valóságban ájulásnál a testünk többszörösét kell felemelniük, szal nehezebb felemelni valóságban egy ebmbert....
2011. jún. 15. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!

Egy félig-meddig ideillő példával illusztrálom, hogy ez mennyire hülyeség. Volt egy beagle kutyám, 25 kg volt. Amíg élt, mindig fel tudtam emelni, ugyanis egy élőlény (ember/kutya/stb) mindig segíti magát emeléskor!

Viszont, mikor elaltatta az állatorvos, mert nagyon beteg volt, alig bírtam eltemetni, egyedül meg sem bírtam emelni. Azért, mert egy magatehetetlen test volt.

Sokkal nehezebb megemelni, ha már nem tud segíteni..

2011. jún. 15. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!