Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy enyhüljön...

Mit csináljak, hogy enyhüljön neki?

Figyelt kérdés
A barátommal kb. 3 hónapja költöztünk össze./Mindketten 20 évesek vagyunk,nemhiszem hogy túl korai lenne../.Szegénynek nagyon gyakran fáj a hasa.Volt orvosnál,kivizsgáláson de semmit gond nincs vele.Hiába vesz be gyógyszert akkor is körülbelül 1-2nap mire elmúlik neki.Nagyon rossz nézni ahogyan szenved.Mit tegyek? (tudom hogy nem tehetek nagyon semmit,de mégis)
2011. jún. 14. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem laktózérzékeny esetleg?
2011. jún. 14. 15:20
 2/7 anonim ***** válasza:

mer előtted nagywc-zni? (nem,nem ugy h fölötte állsz)

mer előtted fingani?

komoly kérdés,válaszolj

és miket főzöl? nem túl zsiros,neki megerőltető,csak nem meri mondani?

2011. jún. 14. 15:20
 3/7 A kérdező kommentje:

nem laktózérzékeny

utolsó: igen,tud nagy WC-zni és mer pukizni is előttem..az étellel sincs gond,nemtudom mi lehet :S Ezeket az orvos is kérdezte.Összeköltözésünk előtt id hasfájós volt amikor nem én főztem..

2011. jún. 14. 15:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Még várok válaszokat.Előre is köszönöm mindenkinek aki ír/t
2011. jún. 14. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:

El kéne menni egy másik dokihoz.

Ha fáj, annak oka van.

Sajnos egy kolléganőmnek is hónapokig/évekig állították, hogy semmi baja, ultrahang negatív - most derült ki, hogy operálhatatlan hasnyálmirigyrákra van, attól fájt a hasa. Túlélési esély 5-15% között.

Ne hagyjátok lerázni magatokat!

2011. jún. 14. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:

akkor nincs köze az összeköltözéshez a dolognak

keresni kell másik orvost,ha kell akkor magándokit

melyik megyében laktok?

ki kell vizsgáltatni,mert súlyos is lehet

(nem ijesztgetni akarlak,de családban nekünk is van rákos,hónapokig csak a hasa fájt...ma már gyomra nagy része nincs is,nincs sok hátra neki...de jó példa is van,egyik barátnőm volt hasonlóan,neki egy gyógyszeres kúra segitett)

2011. jún. 14. 15:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Pest megyében lakunk,nem tudtok valami jó orvost ajánlani?
2011. jún. 14. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!