A nyelvemen ilyen apró fehérkés színű valami van. Ez pattanás vagy mi lehet?
Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 23:19
1/9 anonim válasza:
Most jelent meg? Fáj? Növekszik?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem már máskor is volt.nem nem fáj csak ha nyomni próbálom.Nem növekszik.
2009. márc. 20. 23:57
3/9 anonim válasza:
Nekem akkor szokott ilyen lenni ha valami forrót iszok/eszek, aztán elmúlik, de nem tudom mi ez.
4/9 anonim válasza:
ilyen nekem is szokott lenni nagyon idegesítő tud lenni de pár napon belül elmúlik
5/9 anonim válasza:
Ilyen nekem is szokott lenni, de nekem a számba belül is van ilyen. Ez tényleg nagyon kellemetlen. Sajna én sem tudom, hogy miért van ez.
6/9 anonim válasza:
ez akkor következik be ha mondjuk piszkos kézzel belenyúlsz a szádba vagy ilyenek. ilyen fertőzés szerű. de ne izgulj nem lesz tőle semmi bajod, de ne nyomogasd pár nap múlva elmúlik.
7/9 anonim válasza:
Valaki mondja már meg, hogy mi ez!
Nekem nemcsak a forró ételektől/italoktól, de a savanyútól is előjön vagy attól is, ha ráharapok a nyelvemre.
8/9 anonim válasza:
Én le szoktam harapni, de most több van és már nem érzem a nyelvem bal felét, ezért is keresnék most megoldást de ugy látom, annyi az egész, hogy keressek más elfoglaltságot...
9/9 anonim válasza:
Szia! Én is rákerestem erre és itt a gyarkorikérdések.hu-n vki azt mondta, hogy a propur csepp segít.
Azóta, hogy ezt tudom, még nem jelentkezett nálam, tehát nem állítom biztosan, hogy használ, de azért, ha gondolod próbáld ki!
Esetleg írd meg, hogy neked bevált-e, mert ha nem, akkor én sem költök rá fölöslegesen, ha megint elővesz ez a nyavalya.
vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!