Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Combról foltokat, véraláfutáso...

Combról foltokat, véraláfutásokat hogyan lehetne minél gyorsabban eltüntetni?

Figyelt kérdés
Valami házi praktikára gondolok, nem csodakenőcsre. Van ilyen rosemary valamink, zöldesszürkés színű, mentolos, azzal kentem eddig. Hideg víz, vagy mivel próbálkozzak?
2011. jún. 10. 09:57
 1/3 eNerdzsy ***** válasza:
Nem hallottam még olyan módszerről amivel bizonyítottan hamarabb tűnnének el a foltok.
2011. jún. 10. 10:41
 2/3 anonim válasza:

szia!

hát, a nyakon lévő véraláfutást én régen úgy tudtam halványítani, hogy fésűvel dörzsölgettem. ez valahogy szétzúzta picire az alvadt vért, és könnyebben felszívódott. szerintem más testrészen is beválhat.

2011. jún. 10. 11:12
 3/3 A kérdező kommentje:
ÚÚ, nagyon szépen köszönöm, kipróbálom. Elég durván néz ki, oldalt az egész combomon kb 25 centi magasságban, vagy szélességben, érted..xD van véraláfutásos folttenger.
2011. jún. 10. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!