2-3 korty kávé vérvétel előtt nagyon lerontja a vérképet?
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 22:15
1/9 anonim válasza:
Nem szabad!! Főleg, ha cukrot is néznek.
2/9 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mit néznek a véredben. Ha cukrot is néznek, akkor csak vizet szabad inni előtte.
3/9 anonim válasza:
vérvétel előtt csak vizet szabad inni, sem kávé, sem tea
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem a pajzsmirigy hormon (TSH) a lényeg,de az általános vérképet is kérte a háziorvos. Szóval nem a cukor a lényeg.
2011. jún. 9. 22:30
5/9 anonim válasza:
Szerintem bírd ki. Azért azt a pár órát át lehet vészelni....
6/9 anonim válasza:
Alap lenne, hogy megkérdezem az orvost: vérvétel előtt lehet-e enni, inni.
7/9 anonim válasza:
Általános vérképben néznek cukrot, szóval nem ajánlott.
Kávét amúgy se, vizet von el, sűríti a vért is emiatt. De túléltem én is kávé nélkül. :D
8/9 anonim válasza:
nem a cukor a lényeg, hanem, hogy a kávé/tea módosít bizonyos enzimértékeket
9/9 anonim válasza:
Minden válaszoló, szinte arrogáns mértékben tudja a választ, és szerintük már a kérdés maga is irritáló, hogy egyáltalán hogy szabad ilyen kérdést feltenni, hiszem annyira egyértelmű ... az egyik csoport szerint:
1. "a laborvezető, hogy mielőtt elindulok otthonról, igyak vizet, teát, vagy nyugodtan a szokásos kávémat, mert annyira besűrűsödhet a vér,hogy nehezebb a mintavétel. "
2. "Éhgyomri vérvétel előtt az éhezési időszakban Ön csak vizet fogyaszthat, alkoholos italt, üdítőt, kávét nem. "
Szóval, most melyik is az egyértelmű??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!