Illatgyertyák rákkeltőek? Tudtok, vagy hallottatok erről valamit?
Figyelt kérdés
Nagypapámmal feküdt egy kórteremben egy férfi, aki hörgő/tüdőrákkal küzd. Gyertyagyárban dolgozott sok sok évet, és az illetgyertyák gyártása során alakult ki a betegség. A parafinos gyertyák ugyanis rákkeltőek. Erről én még soha nem hallottam, közületek valaki?
Egyébként a kórházban az onkoteam is megállapította, hogy ez volt a betegsége kiindulópontja, direkte okozója. Hihetetlen....
2009. márc. 20. 09:33
1/1 anonim válasza:
Minden de minden lehet rákkeltő a mai világban. Én ezen nem akadnék ki a helyedben. A meggyógyított bakteriális fertőzések szövődményeként is gyakran kialakul. Sőt talán az egyik legnagyobb veszélyforrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!