Bevettem egy buliban egy fél mefedront ( tabletta). És most kicsit remegnek a kezeim. Ez a mellékhatása vagy a talán csak a cigi miatt? ( mostanában kezdtem szivni )?
kösszi hogy válaszoltála kérdésre-.-"" |
Mértis?:) Ha tudnád a családi hátteremet lehet nem járna a szád ;)
És miért csináltad?
Ja, bocsi, hiszen nem lehetsz több 15-nél, gondolom csak egyszerűen "menő" akartál lenni...
Tudod, én sem a kérdésedre fogok válaszolni.
Nagyon sajnállak, de még jobban sajnálom azokat az embereket, akiknek a befizetett tb-jéből téged fognak kezelni, aki szándékosan teszed tönkre az egészségedet.
Jobban sajnálom azokat az embereket, akiknek a te cigifüstöd miatt megy tönkre a tüdeje.
Abszolút lehet a mefedrontól. Majd valószínűleg az állkapcsod is megfájdul, illetve a rágóizmaid (kényszeresen rágni kell tőle).
Érdemes megnézni a videót.
Nagyon új cucc, nagyon nem kitapasztalt cucc, és ha már beszedsz valamit, legalább tájékozódj már előre, könyörgöm, mert ez így eléggé... érted :) Meg egyébként is.
a családi háttér senkit nem jogosít fel arra, hogy drogozzon. ez egy olcsó kifogás.
legközelebb majd nem veszel be mindenféle szintetikus fost.
egyébként ha már itt tartunk, a fű stílszerűbb lenne, az lenyugtat, és nem felpörget. hm?
nyugi elmultam 15;)) | a füvet is porbáltam egyszer :) de mért jobb a fü minta mefi?:) ugyanolyan káros mind2.
Amugy a mefit azért probáltam ki mert egyszerüen nem ment a buli és gondoltam egyszer élek hát kiprobáltam sztem ez nem nagy bün;))
te kérdező, istenverte egy nyomorék vagy, ugye tudod?!?!!
telibekulázzuk a családi hátteredet, nem a drogokkal meg a "jaj ki van hátrányosabb helyzetben" dologgal kellene menőzni, te hülye kis ...................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!