Hány kg a normál 180cm-es magasságnál? Mennyire vagyok kövér?
Figyelt kérdés
98kg vok és nem járok gyúrni csak sokat eszek (nincs önuralmam)2011. jún. 6. 12:22
31/39 A kérdező kommentje:
hát igen, a bőr nyúlik a sok kiló zsírtól és ennek értelmében lefele lóg és olyan mint 1 vízzel töltött lufi ami nincs teljesen tele, ha tenyérrel rácsapok elég viccesen hullámzik
2011. jún. 7. 15:31
32/39 anonim válasza:
Hát, te kész vagy :D És hány kiló akarsz lenni?
33/39 A kérdező kommentje:
hát, őszintén nem tudom, de a folytonos evés miatt nem kis súlyom lesz az tuti
2011. jún. 7. 15:54
34/39 anonim válasza:
Nem szabadna egész nap otthon ülnöd. Nem lesz jó vége ennek a pocak növesztésnek.
35/39 A kérdező kommentje:
a térdem nem jött rendbe és még mindig szokott fájni, ezért nem mozdulok ki otthonról és ezért csak hízok, hízok és csak hízok naponta
2011. jún. 7. 16:00
36/39 anonim válasza:
Mióta vagy otthon és meddig kell még otthon maradnod?
37/39 A kérdező kommentje:
tudok járni ha erre célzol, csak gyakran belehasít a fájdalom a térdembe, ezért az iskolán kívül máshova nem járok
2011. jún. 7. 16:11
38/39 anonim válasza:
Jaj szegényke. Én viszont lassan megyek, mert nem sokára vége a munkaidőmnek.
39/39 A kérdező kommentje:
rendben
2011. jún. 7. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!