Mitől lehet szaggató érzés a combomban a seggem alatt? Sokszor nem tudok egyenesen állni annyira összeránt.
Már két éve hogy ez a problémám, dokinál voltunk, jártam fizikoterápiára, de nem segített semmit. Az egész hátfájással kezdődött, a derekamnál fájt (nem tudom ennek van-e köze ehhez, de közvetlenül ezután kezdődött a combfájás), majd elkezdett iszonyatosan fájni a combom, mintha az ereimet szaggatták volna, körülbelül így tudom leírni ezt az érzést, és akkor is ez volt, hogy összerántotta ez egész testemet, nem tudtam sokszor kiegyenesedni, azóta már jobb a helyzet. Mellesleg gerincferdülésem van, kezdek arra gyanakodni hogy van köze a dologhoz.
19/f
Szinte 99%, hogy a gerinced csinálja az egész ramazurit. Valamelyik porc el van csúszva és nyomja az idegeket ami aztán kisugárzik a combodba.
Figyeld meg, hogy melyek azok a mozdulatok amik kiváltják és, hogy mi az ami enyhíti (elsősorban gerincre gondoltam). Próbálkozz jógával vagy pilatessel, az hatékonyabb és kerüld a monoton, merev tartással járó tevékenységeket. Mozogj sokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!