Kiszedjem a bajuszomat? :S
Én csipesszel szoktam. Nem lesz erősebb, elég egyszerű, hiszen csak pár szál van. Kicsit fáj, de megszokod. Utána érdemes arctonikkal áttörölni.
Ha érdekel, én úgy szoktam, hogy lehasalok az ágyamra, a kislámpámhoz... Felém fordítom, alám teszem a tükröt, úgy hogy oda világítson a lámpa.. Így nagyon jól lehet látni a legkisebb szálakat is.
szia!
Nehogy kipróbáld! Senki nem veszi észre a kis pihéket, mindenkinek van :) aki azt is borotválja, az majd 60 év körül belátja, hogy hülye volt :)
Ha szőrteleníted ott, akkor megerősödik és öregkorodra már tényleg nagyon fog látszódni :( akkor meg már nem fog nagyon érdekelni, a napi szőrtelenítés :$
Én csipesszel szedem, és nemhogy nem erősödött meg, de mostanra eléggé megritkult... Engem kifejezetten zavart mindég, mert sötét, fekete színű a bajuszkám, és így feltűnő.
Te mérlegelj, ha tényleg nem vészes, és alig lehet észrevenni, akkor én is azt mondom, hogy inkább ne szedd.
Szia:) Nekem is kis pihék voltak, de sötétebbek is akadtak, először szőkíttem, csipesszel nem akartam szedni, aztán rávettem magam a gyantára. És nem bántam meg! Nem erősödött meg, sőt szinte csak szőke szálak nőnek vissza, meg kb 6-8 fekete, azóta sokkal jobban érzem magam. Szóval szerintem, ha ráveszed magad h kiszeded, próbáld ki a gyantát. Kozmetikusnál vagy otthon. Ha megteheted inkább a kozmetikust javaslom. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!