A bokám külső csúcsából letört egy 2*3 mm-es darab. Járógipsz muszáj 5 hétig?
Kösz szépen a választ...
Csak érdeklődésnek szántam a kérdést, természetesen az orvostól is meg fogom kérdezni.
Normális válaszokra/véleményekre lennék kíváncsi.
Köszi.
Csak azért gondoltam, mert igazából nem tört el a lábam, csak a csontból törött le egy kis darab. Menni is tudok rendesen, szinte nem is fáj.
Hát, nekem sem fájt különösebben, két nap múlva mentem csak el orvoshoz. Meg utána sem, bicikliztem is a gipszelt lábammal :)
De, ha nincs rögzítve, később komoly baja lehet a lábadnak, szóval szerintem ne kockáztasd meg. Sz@r a gipsz, de hát ki lehet bírni.
Oké, köszi! :)
Holnap megyek kontrollra, remélem minden rendben lesz.
Neked járógipszed milyen volt? Sima vagy műanyag?
Nekem még a sima járógipsz volt :( ez a hagyományos fehér, azzal tekerték körbe a lábam, meg a talpam alá kaptam egy gumisarkat, amin menni tudtam vele. De ez már jópár éve történt, úgy tudom ma már alapból vannak ezek a könnyített gipszek is, csak azért fizetni kell. De biztos megéri, szerintem azt válaszd.
Én azt utáltam benne, hogy nem tudtam megmosni a lábam, meg marhára fázott is benne (március körül), lábujjam meg kivolt elől :(
Igen, én a könnyítettet szeretném, doki azt mondta 9800 ft. Úgy gondolom nyárra megéri ilyet venni, mert megpusztulnék a simában biztos. :)
Azért még figyelgesd ezt a kérdést, mert még biztos írni fogok. Végre találtam valakit, akivel lehet erről beszélni. :)
Persze, írj nyugodtan. Véletlen,hogy észrevettem a kérdést, mert nem szoktam ebbe a rovatba benézni :)
Nem lehet semmi nyáron se, jó meleg lehet most a gipsz. :(
Mindenképpen könnyítettet kérjél akkor. Sajna nekem 10 éve történt, nem is említették, hogy van ilyen. Akkor még talán nem is volt M.o.-on.
Amúgy Neked, hogy tört el?
Én elég röhejesen hoztam össze, otthon rohantam felvenni a telefont és a papucsból kifordult a lábam.
Este kint voltam a szabadban és beleléptem egy gödörbe...
Először azt hittem, csak kiment a bokám, de mint kiderült nem így lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!