Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi az ami miatt másodszorra...

Mi az ami miatt másodszorra sem sikerült? Valaki vagy valami visszatart?

Figyelt kérdés
másodszor kíséreltem meg öngyilkosságot
2011. jún. 1. 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább menyj el pszichológushoz, nem éri meg eldobni az életed semmi és senki miatt. Gyógyulj meg lelkileg és találj örömöt az életedben, menni fog!!!!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 1. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
ó öcsém...
2011. jún. 1. 19:30
 3/8 A kérdező kommentje:
minek mennék orvoshoz, már semmibe veszem az életemet elég volt belőle
2011. jún. 1. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Pont azért, hogy ne vedd semmibe az életed, mert mindenkinek az élete sokat ér, Tied is!!! Meg biztos, hogy oka van, hogy másodszorra sem sikerült, még nincs itt az időd!!!
2011. jún. 1. 19:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Azért 2 év alatt már kiforrta magát az én időm
2011. jún. 1. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne csinálj hülyeséget, nem éri meg, gondolj a családodra, a szeretteidre, próbálj segítséget kérni a gyógyuláshoz!!!
2011. jún. 1. 19:41
 7/8 anonim ***** válasza:
azért mert nem akarod igazán,csak szeret és figyelemhiányod van egy kicsit..ne öngyilkos légy hanem kezdj magaddal valamit ;)
2011. jún. 1. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Ide is írogatsz - ez azt bizonyítja, hogy figyelmet akarsz, nem meghalni igazán.

Változtass az életeden, nem kell rögtön feladni. Jó, persze az könnyebb. De én nem tudnám elfogadni, hogy nincs más út. Olyan nincs.

2011. jún. 1. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!