Házi piercing készítésnél mikre kell figyelni?
Könyörgöm, a legdrágább helyen is maximum 7000 Ft. De már 5000-ért megcsinálják, miért kell ilyenekkel otthon szórakozni?
Egyébként egy ismerősöm is az alsó ajkába szúrta magának, steril tűvel, stb. Mégis úgy elfertőződött, hogy orvosnál kötött ki. Gennyes volt, fájt neki, és undorító. Remélem, te is így jársz.
"Házi piercing készítésnél mikre kell figyelni?"
Arra, hogy nehogy véletlenül megcsináld.
Irtó kockázatos, csak a baj lesz belőle.
Én a köldökömet szúrtam magamnak.
Vettem narancs branült, hiába steril pluszban ki is főztem szúrás előtt.
Vérvételnél is használt fertőtlenítő sprayvel befújtam a köldökömet, a piercinget, és a tűt is.
Amit piercingesek is használnak, azt a "lyukascsipeszt" nem tudom mi a rendes neve, azzal megfogtam a bőrt, amin előtte bejelöltem a piercing helyét.
Ezt követően átszúrtam.
Tetránnal, alkohollal(amit később elhagytam mert szárított), betadinnel ápoltam.
Nem lett semmi baja. Jah meg kamilláztam, mert az gyulladás csökkentő. Már több mint egy éves, és a piercinges is azt mondta, hogy szép, és jó helyre szúrtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!