Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Endokrin hormonvizsgálathoz...

Endokrin hormonvizsgálathoz elég ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Elég sok endokrin betegségre utaló problémám van,közülök egyik a túlzott szőrnövekedés.Voltam vérvételen,ahol progeszteront,tesztoszteront,prolaktint,Tsh-t néztek.A progeszteron szontem minimálisan meg van emelkedve.A nőgyógyász elküldött endokrinológushoz további hormonvizsgálat céljából.Mivel előtte 2 nappal le kellett borotválnom a lábamat(egyéb okok miatt)nem győződhetett meg róla a saját szemével,hiába magyaráztam neki,azt mondta ,nem kóros,pedig nem is látta...most hova forduljak?
2009. márc. 17. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Egesz biztos hogy nem a borostaid alapjan itelte meg az endokrinologus a dolgokat.Szerintem azert elvegzett egy egyetemet es tudja hogy mit beszel.(a szor tuszok latszanak akkor is ha epilalva vagy borotvalva vagy.De a laborvizsgalatok eredmenyei beszelnek foleg.
2009. márc. 17. 19:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is egészségügyi felsőfokú képzésben veszek részt és én nem úgy tudom,hogy ez elég lenne,csak azért kérdeztem...
2009. márc. 17. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!