Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Okozhat kezelhetetlen függőség...

Okozhat kezelhetetlen függőséget a gyakorikerdesek.hu?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben azt veszem észre, hogy ezen az oldalon napi szinten 2-3 órát töltök azzal, hogy mások kérdéseit és a rájuk érkező válaszokat olvasom. Egyre többször teszek fel én is kérdéseket, többször szólok hozzá mások kérdéseihez. Szerintetek van egy pont, ahol ez már kóros és kezelés szükséges? :D
2011. máj. 31. 10:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Dehogy gondoltam én atoplistára....azt se vettem észre először, hogy van...csak azon csodálkoztam, hogy mi ez? mmenyire volt nekem?, hasznos a saját válaszom, ami mndjuk-ilyen is vlt-a napi szakmám, és tuti, hgy igaz? Nos, az igazság fájhat sokszor, mert meg kellet élnem, hogy haszontalan vagyok... Más: konkrétan egészégkárosító "tanácsok", pl. csecsemőket érintően..majd a gatyámból estem ki, ki anagyobb felelőtlen, aki odaírja, vagy aki betartja...szal nagy adag kiváncsiság volt bennem, hogy én is felszedhetek itt hasznos infot, de ha azt az infot is leszavazzák, amiben holt biztos vagyok, hogy higyjek annak, amihez nem értek? Igy értettem, amit
2011. jún. 4. 12:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy időben én is sok időt töltöttem is. Aztán akadt fontosabb teendőm (munka, iskola, kapcsolat) és azok kerültem előtérbe:))) Nem szorulsz segítségre, majd ha jön valami fontos az majd leköt.

L/20

2012. jún. 4. 15:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Okozhat, elő példa vagyok rá xD
2016. jún. 24. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!