Enyhe nyiroködémával a lábfejemben kocoghatok?
Figyelt kérdés
Műtét miatt alakult ki, ekkor a doki azt mondta, hogy fogyózzak. Megtettem, egy év alatt 10 kg-ot fogytam (még van 8 kg), de már közeltsem olyan dudoros, mint előtte. Viszont a maradék 8 kilóhoz jó lenne, ha futnék, ami viszont nem tudom, hogy nem-e ártana a lábamnak.
Valakinek valami tapasztalat?
Köszi előre is! :D
2011. máj. 30. 17:20
1/3 anonim válasza:
Hát, ezt talán jobb lenne az orvostól kérdezni, de ami engem jobban aggasztana, az a súlytöbblet, ami a térdedet terhelheti. Nyolc kiló talán határeset, mindenképpen óvatosan kezdd el. A futás jót tesz a keringésednek, így a nyirokkeringést is javíthatja. tehát még az is lehet, hogy hasznos lesz az ödéma ellen.
2/3 A kérdező kommentje:
170 cm-es, 65 kilós 19 éves lány
2011. máj. 30. 18:59
3/3 anonim válasza:
Az első vagyok. Írsz nekem? Itt nem kényelmes beszélgetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!