Hogyan tudnám leküzdeni hogy ne jöjjön rám a sírás?
De édes lehetsz :))
Én lány vagyok, de nem érzem, hogy nálam elfogadott lenne. Néha amikor olyan filmet nézek, nekem is könnyes lesz a szemem, vagy csak úgy meghatódom. Pl. ha kiscicákat nézek akkor is :))
Én azt szoktam csinálni, (mivel soha, senki előtt nem sírok), hogy ilyenkor másképp nézem. Direkt nem figyelek annyira rá, és nem veszem komolyan. Előre készülök rá, hogy lehet, hogy olyasmi lesz, de akkor csak nézem, simán. Ha nem kontrollálnám magam néha, állandóan sírhatnék.
Persze szerintem nincs ezzel semmi baj, szerintem nem szégyellnivaló az ha valaki sír, vagy meghatódik. Akár fiú, akár lány.
Persze nekem is ezt mondják, de engem nem érdekel, én nem csinálok ilyet emberek előtt eldöntöttem, szóval nekem beszélhetnek :D
Érző emberi vagy, nincs ezzel gond.
Ha annyira zavar, hogy mások is észrevehetik, fordulj el vagy csak simán vonulj el addig valahova (ha teheted).
Bevallom férfiasan, én is szoktam sírni, volt már hogy buszon, vonaton is...
"Szerencsére" tudják rólam, hogy elég érzékeny a szemem, és erős fény hatására is gyakran könnyezik, így jól tudom titkolni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!