Sűrgös! Fel kell szúrni vagy mit csináljak vele? O. o
Figyelt kérdés
Náthás vagyok holnap megyek orvoshoz, folyik az orrom hurutosan köhögök és a bal fülem olyan mintha eldugult volna, pattog ha nyelek és ásítozok használok orrspray-t meg fújom az orromat nem szívom vissza, lehet hogy fel kell szúrni a fülemet vagy mit kell csinálnom vele?2011. máj. 29. 12:26
1/6 anonim válasza:
Füledet de ne szúrd fel mert még elrontasz valamit, ha nagyon el van dugulva akkor se fülpiszkáva állj neki ki takarítani mert az is ronthat. Drogériákban lehet kapni fül gyertyát ami szépen kihozza a trutyit, és utána már csak fülpiszkával finoman kitakarítod a maradékot. Nekem fülészeten tanácsolták ilyenkor hogy fogjam be az orromat és probáljam ott kifújni a levegőt ami a fülembe megy és tisztább lesz a hallásom, persze ezt a nátha után csináld és ésszel ezzel is. Ha nagyon gáz akkor inkább fülészet mint hogy bajod legyen.
2/6 A kérdező kommentje:
Holnap megyek háziorvoshoz ő tud segíteni ??? Vagy háziorvos után menjek sztk-ba hogy kimossák vagy mit tudnak vele csinálni????
2011. máj. 29. 12:39
3/6 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj a füled miatt, a nátha/megfázás tünete, hogy eldugul, stb, gyógyszeres kezeléssel elmúlnak ezek a panaszok. Ha széles spektrumú antibiotikumot kapsz, akkor az esetleges középfül-gyulladásra is jó lesz. Említsd meg a dokinak, hogy a füled is be van dugulva, és akkor úgy ír gyógyszert, de ez egy általános tünet és a felszúrástól ez még nagyon messze van. Ne aggódj.
Jobbulást!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi csak nagyon szar érzés mert olyan mintha folyamatosan a fülem előtt lenne a kezem. És nem akar kidugulni...
2011. máj. 29. 12:49
5/6 anonim válasza:
Előző vagyok: próbáld a váltott orrfújást (egyszerre csak egy orrlyuk), és kérj mielőbb gyógyszert. Inhalálj kamillás gőzben, az is sokat segíthet.
6/6 A kérdező kommentje:
Kösz már inhaláltam holnap megyek a háziorvoshoz! Meg majd még fekszek meleg són is :) Egy olyan 2-3 nap alatt telán elmúlik :)
2011. máj. 29. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!