1/6 anonim válasza:
A bal lábam térdtől lefelé egy íngyulladás miatt. Nem zavart volna, ha nem fekvőgipsz lett volna. De sajna az volt, és leginkább azért zavart, mert nem tudtam felkelni, sétálni, egész végig ágyban kellett feküdnöm, és rohadtul untam :D
2/6 anonim válasza:
A jobb kezem volt gipszben, csuklótörés miatt. Kicsi voltam, nem zavart annyira.
3/6 anonim válasza:
Egyszer a bal kezem,a könyököm tört el.Meg egyszer a nagyujjam,röplabda közben sérült meg.Annyira nem zavart.(:
4/6 anonim válasza:
Jobb könyököm tört el. Csuklótól vállig be voltam gipszelve. 12 éves voltam, naggggyon zavart. Egy hét után röplabdázni próbáltam, persze rögtön eltörött, és olyan koszos lett, mintha saraztam volna vele. A rendelőben az orvos egy uj réteget húzott rá, meg még + 2 hetet a biztonság kedvéért. Amire levették a gipszet, olyan lett a karom, mint egy kiütéses, angolkóros, nyomoréké. Több hónap után jött rendbe a karom, de erőben sokkal tovább elmaradt a másik mögött. Szal nem egy leányálom volt az egész. Ráadásul a nyári szünidőben.
5/6 anonim válasza:
Jobb kezem, csuklózúzódás miatt. Mégcsak el sem volt törve, csak csúnyán ráestem tesiórán, ezért 2 hétre be volt gipszelve. Igazából nem volt annyira kényelmetlen, mint gondoltam. Nehezen tudtam enni, fürödni, mert ugyebár majdnem mindent jobb kézzel szoktam csinálni. Dehát, végül túléltem. :)
6/6 anonim válasza:
Kiskoromban mindkét lábam be volt gipszelve bokától a pnámig. Mondjuk ez nem akadályozott meg abban, hogy össze vissza kússzak a földön. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!