Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vízhólyag miatt levált a...

Vízhólyag miatt levált a kislábujjamról a bőr. Szinte nincs is rajta és fáj. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom, kíméljem, de azért mégsem fekhetek egész nap az ágyban. Rettentően csúnya és csíp :( Le sem merek fürödni, félek, hogy fájni fog :'( Valakinek valamilyen tipp?
2011. máj. 26. 14:00
 1/8 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem leírni, hogy a bőr nagyon piros. őszintén szólva úgy néz ki az egész, mintha egy embernek levágták volna a feje tetejét és kilátszana az agya (csak túl véres,piros) :/
2011. máj. 26. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
holnapra rendben lesz.(ki kellett volna szúrni és akkor szépen visszanő a bőr.)
2011. máj. 26. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha lejön a vízhólyag miatt a bőr, valóban nagyon ég, fáj. Én Aloe Förstöt fújtam rá és bekötöttem. Még pár napig szenvedni fogsz vele sajnos.
2011. máj. 26. 14:13
 4/8 A kérdező kommentje:
nekem esélyem sem lett volna kiszúrni, előbb vettem észre (miután levágtam azokat a roh@dt cipőket), hogy a bőr már lejött az egészről. be sem merem kötni, mert 100%, hogy beletapad a sebbe :(
2011. máj. 26. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
ha nagyon ronda,akkor patika és kérj mikulic krémet. extrém hámképző, sportolók használják.
2011. máj. 26. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha fürdesz is, akkor se tedd bele a vízbe, mert lassabban fog begyógyulni.
2011. máj. 26. 14:19
 7/8 gr. Shadow válasza:

Pedig ha fel akarsz kelni, pláne ha cipőt húzni, kénytelen leszel bekötni. De ha úgy kötöd be hogy bekened valamivel (pl. popsikrém, tetran, stb.) akkor az megakadályozza hogy beleragadjon. Ha véres is akkor a tetrán.

És éjszakára hagyd szabadon szellőzni. Pár nap alatt rendbejön.

2011. máj. 26. 14:20
 8/8 A kérdező kommentje:
vmi más ötlet a mikulic helyett? sajnos ilyenről a helyi patikákban még csak nem is hallottak :(
2011. máj. 26. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!