A drogosoknak miért lila a szemük alatt?
Figyelt kérdés
illetve mmi az amitől belilulhat,például ha valaki nagyon sokat szív(füvet)attól is lehet?vagy csak keményebb drogoknál?2011. máj. 24. 17:22
1/3 anonim válasza:
Amikor én próbálgattam apróságokat, nekem a fűtől volt csak lila, azért van ez a jelenség mert előtte nem használtál és akkor hírtelen sokat szívtál.
Én nem mellesleg félig az ágyba voltam érzés kerülgetett, közbe meg a város kellős közepén sétáltam
A THC közvetlen a májra haj, és köztudott ha a máj bárminemű méreganyaggal veszi fel a harcot azt a szemed alja kimutatja
2/3 anonim válasza:
lehet kialvatlanság, legyengült immunrendszer szerintem. igazából nekem is ilyen, bár én nem drogozok.
3/3 anonim válasza:
Hát az a durva lila táska a szem alatt arra utal, hogy a májnak kb kampó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!