Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Más is meg szokott szédülni?

Más is meg szokott szédülni?

Figyelt kérdés
Egész nap olyan nyomott a fejem. AZ előbb épp a mosdónál álltam (a szemüvegem tisztítottam), és hirtelen, mintha egy lifttel zuhantam volna egy emeletet. Annyira ijesztő volt. Ez normális dolog?
2011. máj. 24. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem szokott sokmindenkivel lenni...lehet kimerültségtől, idegességtől, vagy ha nem megfelelő mennyiségű folyadékot vittél a szervezetedbe...de lehet ettől a változékony időtől is...

ha nem múlna, akkor esetleg érdemes elmenni dokihoz...

ne aggódj, ne idegeskedj, próbálj nyugisan venni a dolgokat:)

jobbulást:)

remélem segítettem:)

2011. máj. 24. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Előző szépen elmondta. Nekem akkor volt, amikor kevesebbet ittam huzamosabb ideig, mint kellett volna.
2011. máj. 24. 13:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok. Igyekszem én lazábban venni a dolgokat, de nem megy. Pánik beteg vagyok, de már javulóban. De most sajnos nagyon elkezdtem rettegni ettől a szédüléstől. Félek, hogy visszajön. Tény, hogy 3 hetes betegség után tegnap mentem vissza dolgozni, és jó hosszú napom volt és nagyon elfáradtam. Most megmértem a hőmérsékletem és 37,6. Lehet, hogy ettől volt? Hogy még nem vagyok teljesen jól? Pedig nemsokára megint indulnom kell. És valahogy meg kéne nyugodnom. Köszi, hogy írtatok!!!
2011. máj. 24. 13:23
 4/6 anonim ***** válasza:

attól is lehetett...most hirtelen sok nap után sokat dolgoztál, elfáradtál...és hőemelkedéstől is lehet, ne aggódj, nincs semmi gond:)

algopyrin jó rá, úgy tudom még a szédülésre is, vagy B vitamin is...de ne félj, nem fogsz szédülni, ne is gondolj rá:)

persze tudom nehéz, de nem lehet semmi bajod:)

2011. máj. 24. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:

vagy esetleg hideg vízben mosd meg az arcodat, kendőt is bevizezhetsz és törölgesd a homlokod, persze ne túl sokáig meg ne fázz...

ez kicsit felfrissít:)

mondogasd magadnak, hogy nyugi, nem lesz semmi baj:)

jobbulást!

2011. máj. 24. 13:29
 6/6 anonim válasza:
Egy mezei vashiány is okozhat ilyen problémát. Egy vérvétellel kideríthető a vashiány és napi egy tablettával kezelhető is. :D
2011. máj. 25. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!