Hogyan legyek lázas?
Figyelt kérdés
Nem betegszem meg vmi könnyen, de szeretnék nagyon pár szabadnapot, amikor nem kell suliba menni, mert nagyon-nagyon kivagyok:((... nem kérek emiatt letolást... szóval, van valami módszer hogy belázasítsam magam? (a szüleim csak úgy hiszik el, hogy lázas vagyok, ha a szemük előtt mérem magam... ha meg nem vagyok lázas, akkor meg legtöbbször el se hiszik, hogy beteg vagyok...)2008. febr. 18. 16:56
31/36 anonim válasza:
ne legyel hulye ugy nem jo sulibol logni csak kamuzz
32/36 anonim válasza:
amit Anna irt az tutira befog valni:)
33/36 anonim válasza:
Egyszerű:sok sőt eszel magában.Nem kell azt kávéval,vagy langyos vízzel párosítani.Nekem bevált:1 hetet hiányoztam a suliból.
Ja,és amit soha,de soha ne tegyél:Krétát eszel.Lehet,h régebben nem voltak fertőzőek,de ma már mérgeznek,sőt,nincs is bennük már olyan anyag,amitől be tudnál lázasodni
Sok sikert;)
34/36 anonim válasza:
Sok sót semmiképpen ne egyél, ez nagyon rossz ötlet! A sóháztartásod a szervezetedben teljesen felborul, megnövekszik az értéke és halàlhoz is vezethet!
35/36 anonim válasza:
Még így tíz év múlva is értékes ez a lap :D
Köszönöm!
36/36 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ne próbáld ki,mert nem éri meg. Kárt tehetsz a szervezetedben,illetve a szüleidet is becsapod.Szerintem menj el pszichológushoz ő majd segít.Vagy esetleg egy közeli barátodnak is elmondhatod a problémáidat.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!