Kiütések az egész lábszáron szétszórva, mitől lehet?
Figyelt kérdés
SZiasztok! Remélem tud vki vmilyen okosságot mondani!Május 18-án záróvizsgáztam, és akkor jöttek ki rajtam a kiütések. Nm voltam annyira stresszes így nm értem, h mitől jött ki? Azóta is rajtam vannak, és amint vmi anyag hozzá ér, vagy bármi más, már szörnyen elkezd viszketni, és elég nehéz megállni,h nem vakarom. Viszont ha megvakartam, utánna ilyen apró pöttyök dudorodnak ki, mint amikor az ember libabőrös!Soha semmire nm voltam még allergiás, és 2 éve még teszten is voltam, mert akkor is hasonló panaszaim voltak, viszont elműlt és kiderült,h tényleg semmire nm vok allergiás!
Esetleg valaki tapasztalt már hasonlót?
Ja és jéghideg víztől elmúlik..
2011. máj. 23. 11:05
1/2 anonim válasza:
Látatlanban még bőrgyógyász sem fogja tudni megmondani, mitől van, nemhogy amatőrök.
2/2 A kérdező kommentje:
Persze, tudom. Nem is azt várom el, hogy megmondják. Csak gondoltam hátha van valakinek ilyen problémája és esetleg tud segíteni abba, mit kellene vele kezdenem. Meg hogy nem ismer-e valamilyen "ellenszert".
2011. máj. 24. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!