Szójalecitint kezdtem szedni az agyam frissebben tartására. Mennyi idő míg kifejti a hatását?
Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 05:50
1/3 anonim válasza:
Azonal és soha. Ahogy beviszed a lecitint és az beépül a szervezetbe, az nyilván használatba vehető. Ugyanakkor a szójalecitinben nincs élinkítőszer, tehát attól nem leszel frissebb, max az agyad működése lesz hatékonyabb, amit némi memóriajavulás, jobb kedélyállapot stb. formában tapasztalhatsz, de csakis akkor, ha hiányod volt ezekből az agyagokból. Hogy ez mikor jelentekzik, az függ a hiány mértékétől, minnél nagyobb annál látványosabb lesz a javulás, és annál több idő kel hozzá (logikus módon a fel kell töltődni a szervezetnek, nagyobb hiányhoz több idő kell). De, ha nem volt eredetileg hiányod, akkor nem lesz különösebb hatása se.
2/3 anonim válasza:
Ha Buerlecithint szedsz, annak a betegtájékoztatójában megtalálod a választ. Én is szedtem, ha jól emlékszem, kb. 4 hét.
3/3 A kérdező kommentje:
Elsőnek: én sosem írtam, hogy attól akarok fittebb lenni, csakis az agyműködésem serkentése miatt döntöttem mellette.
2009. márc. 16. 11:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!