Lehet belsővérzésem?
Nemrég tarkón talált az ablak mikor lehajoltam valamiért és vissza,nem volt túl nagy ütés,viszont félek hogy később lehet e belőle belsővérzésem..
Vannak tünetei?Vagy ilyenkor reménykedni kell,hogy nem olyan helyen találtam el és nem olyan erőséggel...?
Ha belilult nagyon, akkor tutira kicsit vérzett belül. Ugyan az mintha kifolyna belőled a vér, csak így nem folyik ki, amiből problémák lehetnek. Szerintem nézesd meg orvossal.
Ha nagyon komoly belső vérzés, akkor tünetei: halál. (csak "vicceltem")
Neked nem olyan komoly, mert ha az lenne, akkor nem írtad volna meg ezt a kérdést, mert nem jutottál volna el a gépig, előbb haltál volna meg.
De azért menj el orvoshoz, hátha mégis van valami gond.
Hát remélem,hogy semmi komoly,most erősebben megtapogattam és nem fáj
Rosszul sem vagyok még,de lehetek még a mai nap folyamán rosszul...?
Köszi a válaszokat amúgy!!!
Azért van a koponyád, hogy ennyitől ne halj meg. Max agyrázkódásod lehet egy ilyen esettől. Ha hányingered lesz, szédülsz, hánysz, akkor menjél orvoshoz.
De egyébként ennyitől nem lesz semmi bajod.
Utsó:Hát igazad van
De lehet hallani pár olyan esetről,hogy valaki egy kisebb ütéstől is belsővérzést kapott és annyi...Akkor nem tudom,lehet akkor más okozta,vagy csomó ilyen hír kamu...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!