Meddig bírhatom így ki, mi lesz a következménye? Kényszerhelyzet?
Figyelt kérdés
Ma volt a vizsgám, és sajnos megbuktam. 18 éves vagyok, és holnaptól el kell költöznöm itthonról, mert szüleim nem szeretnek, és mondták hogy nekik ilyen gyerekre nincs szükségük. Van egy kis nyaralónk oda megyek. Diákmunkán vagyok, kiszámoltam pont fedezi a rezis költséget és marad még 2000 ft-om egész hónapra. Úgy gondoltam hogy mindennap megeszek 3 db zsömlét és veszek egy kilo rúd párizsit és 1 kilo olcsó virslit így pont kijön a napi 3 db párizsis-vagy virslis zsömlém egész hónapra ha hajszálvákony szeleteket vágok. Mi fog történni a szervezetemmel, ugye nem lesz nagy bajom.2011. máj. 20. 22:12
11/17 anonim válasza:
nem tudom voltál-e már más diákmunkán, de alig van olyan aki hónapokig tudott ugyanazon a helyen dolgozni. max ilyen irodai dolgok vannak amik hosszabb időre szólnak.
13/17 anonim válasza:
Az lett volna a szívás, ha nyaralótok sincs, és úgy dobnak ki. Hadd kérdezzem meg, miért buktál meg? Nagyon hülye volt a tanár, te mindent elkövettél de nem ment a fejedbe, pikkelt rád mindenki, te jót mondtál de félreértettek. Szerintem te nyaralni mész.
14/17 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de 2000 Ft-ból havonta lehetetlenség megélni. Próbálj vmi megoldást találni, mert így nagyon hamar ki fogsz készülni idegileg és testileg is! Esetleg nem lehetne a szüleiddel valahogy rendezni a dolgot? Nem hiszem el, hogy csak azért kitesznek otthonról, mert megbuktál egy vizsgán. Vagy ha mégis, akkor nagyon kegyetlen szüleid vannak. Suliban nem lehet halasztani, vagy kevesebb órára járni, hogy többet tudjál dolgozni? Sőt, ha van vmi értékes dolgod, számítógép, Hi-fi, Tv, ilyesmik, akkor azokat el lehetne adni, és több pénzed lenne. De igazából, ezek mind csak átmeneti megoldások, a legjobb az lenne, ha rendezni tudnád a kapcsolatot a szüleiddel.
15/17 A kérdező kommentje:
köszi
nem pikkelt rám a tanár, egyszerűen olyan szakra jártam amit utálok és nem ment, meg fáradt is voltam hogy munka mellett olyanra figyeljek ami nem érdekel
nem, nem tudtam megbeszélni a szüleimmel, dél körül megyek is hát ez van
nem baj majd koplalok:S
2011. máj. 21. 10:10
16/17 anonim válasza:
családi pótlékoddal mi van? azt kérd a saját nevedre
17/17 anonim válasza:
amúgy ennyi pénzből nem lehet megélni, de ha nagyon muszáj élére vasalni a forintokat, akkor rizs és hüvelyesek + kis olaj mást ne vegyél
ja és kérdezd meg az osztályfőnöködtől tudna-e segíteni, hogy ingyen ehess az iskolában szociális alapon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!