Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rivotril mennyi idő alatt...

Rivotril mennyi idő alatt fejti ki a hatását?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Hamar. Sajnos régen, pszichiátriai kezelés miatt szednem kellett (többek között), nem ajánlom.
2011. máj. 18. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Alkohollal még gyorsabban. Bár ez nem tipp akart lenni!
2011. máj. 18. 23:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Éhgyomorra 15-20 perc.Telt gyomorral 30 perc-1 óra kb.
2011. máj. 19. 13:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem,mert tegnap este bevettem egyet,hogy jól kipihenjem magam végre. De létezik az,hogy valakire egyáltalán nem hat? 21:40-kor vettem be,és éjjel 2 után éreztem,hogy kezdek álmosodni,ennek ellenére valamikor 3 óra körül aludhattam el. És ma pedig 9:50-kor keltem. Kaja után ~1 órával vettem be.
2011. máj. 19. 14:36
 5/8 anonim válasza:
Nagyon sokáig én is insomniás voltam és nekem xanaxot illetve levendulából álló készítményeket írtak fel. Rivotrilt pihenésre tisztességes orvos nem adja.
2011. jún. 5. 05:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez változó, embertől függ, súlytól meg egyéb dolgoktól. Nekem 2 perc alatt hatni szokott, valakinek 10-15 perc is kell.
2012. febr. 4. 04:59
 7/8 anonim válasza:
Nekem most egy ora volt kb amire beadta a chillt vagy 45 perc. egy es fel 2mg os
2018. dec. 19. 17:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Kb. 20 perc alatt fejti ki hatását. Nagyon jó szorongásoldó, de baromi könnyen és hamar rá lehet szokni és leszokni róla iszonyat nehéz. Engem egyáltalán nem álmosít, épp ellenkezőleg. Persze mindenkire másképp hat! Ezzel szemben a xanax nagyon álmosít. Ez egyén függő.
2022. jan. 20. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!