Hogyan lehet eres a kezem?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, kb 75 kiló, és 187 cm magas, hogyan lehetne olyan nagyon eres a kezem, mármint hogy a karomon nagyon kirajzolódnak meg kidudorodnak az erek ? csak akkor hogyha gyúrok ? vagy mi ?2011. máj. 17. 13:28
1/5 anonim válasza:
Ne már, az undorítóan néz ki :SS
2/5 anonim válasza:
igen ha gyúrsz, az azért van,mert megerölteted. szerintem szexi, da azért már van amikor undorító
18l
3/5 anonim válasza:
Gyúrással elérheted, de akkor sem biztos. Ez egyéni adottság.
4/5 Smartguy86 válasza:
Abszolút egyéni adottság. Az ereződés egyrészt genetikai okokra vezethető vissza, másrészt azért történik, hogy javítsa az adott terület vérellátását. Több vérre akkor van szükség, ha intenzív izommunkát végez a karod - tehát csak akkor nőnek rá erek, ha hosszú időn keresztül megerőltetően edzed. De fölösleges ezért edzeni, hogy eres legyél. Nem is szép, meg amúgy is - azért járj edzeni, hogy egészséges legyél.
5/5 anonim válasza:
Én csak 13 vagyok, de eres a kezem mint az állat:D A haverjaim is mondják hogy miért ilyen eres a kezem. Szerintem ne legyen eres, nagyon ronda...
Amuúgy nekem ez genetikai adottság apámtól örököltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!